Njut av en god natts sömn med någon utav våra ljusdämpande produkter.

Släpp igenom den mängd ljus du önskar i ditt sovrum, biorum eller konferensrum.

Ljusdämpande gardiner skärmar av både solljus, ljus från gatubelysning och månens sken. Det passar bra i sovrummet där ljuset kan förstöra din nattsömn.

Mörkläggningsgardin, Blackout – ger tyget 100% täthet, gardinen har då en helt tät yta på baksidan. Ljusdämpande gardiner är vävda så att ljuset dämpas ca 80-90%. Ljusa färger dämpar mindre än de mörka färgerna. Denna ljusdämpande effekt räcker långt för de flestas behov.


Mörkläggande Rullgardin

med styrskenor och kassett

För maximal mörkläggning används kassett och styrskenor

Pagunette-Athene-Roomhigh-7069

Ljusdämpande draperi för      mörkläggning kombinerat med dekorativ gardin med ljuddämpande egenskaper.

Mörkläggningsgardiner i flera olika färger och strukturer för sovrum, tv-rum och andra ställen där du vill få det mörkt. Tygerna finns i olika mörkläggningsgrader beroende på hur mörkt man vill ha det. Tänk på att det oftast blir en liten glipa mellan fönstret och mörkläggningsgardinen som släpper in lite ljus. Komplettera gärna ert fönster med en mörkläggande rullgardin eller något annat solskydd om du att det ska bli helt mörkt i rummet.

MOTORISERAD MÖRKLÄGGNING

Glöm inte motorisera era mörkläggnings produkter.

Motorisera med tystgående motorer från Somfy

Ett enda klick är allt som krävs för att öppna och stänga alla dina solskydd. Detta innebär både tidsbesparing och ökad komfort som du kan njuta av varje dag.