Somfy Tahoma Switch – Smart hem

Upplev fördelarna med ett uppkopplat hem med tahoma

Motorisera dina markiser, rullgardiner, belysning och garageportar med Somfy och koppla upp dem med TaHoma. Med vår Smarta Hem lösning sköter ditt hus sig själv och du kan fokusera på andra saker i vardagen.

Enkelt gränssnitt

Gör ditt liv enklare och fritt från begränsningar!

Tahoma-gränssnittet har utformats på ett användarvänligt sätt och är hela tiden uppkopplat mot webben, så att du enkelt kan styra alla dina produkter, hålla koll på hemmet oberoende om du är hemma eller borta och hantera oväntade situationer med tex en smartphone. Genom att spara scenarier och lägga in dem i systemets kalender, sköter hemmet sig helt själv.

Låt dina drömmar få fritt spelrum.

So Open med Somfy

TaHoma utnyttjar programmet “So Open with Somfy”, som kopplar samman stora varumärken och ledande aktörer inom uppkopplad teknik (IoT) och lösningar för smarta hem.

Be Google att göra det åt dig!

Ovärderlig assistans, var som helst, när som helstGör Ditt Liv Enklare!

Tack vare röststyrning med Alexa eller Google är det nu busenkelt att styra dina enheter

Spara Tid!

Slösa inte bort tid på att leta efter din smartphone för att öppna rullgardinerna eller för att starta ditt scenario! Be Google att göra det åt dig!

Fri Från Begränsningar!

Använd Googles personliga assistent i alla situationer, var du än befinner dig, för att styra dina enheter, antingen enskilt eller som en grupp.