Smarta hem
Konrollera ditt hem från din smartphone

intuitivt, smart och roligt!
smart hem i Malmö

onnexoon, den, uppkopplade lösningen från Somfy, som gör hemmet bekvämare och ger dig lugn och ro. Kontrollera ditt hem från din smartphone, den enda fjärrkontroll du alltid har till hands och som alltid fungerar, överallt. Upptäck Connexoon io!

smart hem Malmö
smarta hem, skåne

Smart Styrning

Gör dina markiser smartare genom att komplettera med temperatur- eller solsensor, så att de vid behov ändrar läge helt automatiskt.

smart hem Malmö, skåne

Snapshot

Har du hittat de bästa inställningarna för din belysning, dina markiser eller din pergola? Spara enkelt dina favoritinställningar tillsammans med snapshot-funktionen.

smart hem Malmö, skåne

Kontrollera Terrassen

Ett plötsligt väderomslag kan göra att du blir osäker på huruvida markisen är utkörd eller inkörd. Kontrollera terrassen med ett enkelt klick och justera med fjärrstyrning.

Kontrollera dina vertikalmarkiser och andra solskydd från din smartphone. Programmera in veckoscenarier och simulera närvaro med timerfunktionen när du inte är hemma, så att du alltid känner dig trygg. Kontrollera och ställ in dina vertikalmarkiser, fönstermarkiser och andra uppkopplade produkter med funktionen ”check home” var som helst ifrån.

Kontrollera dina markiser och andra solskydd från din smartphone.

Spara aktuella inställningar för att snabbt kunna gå tillbaka till dem med ett enda klick.

Kontrollera och justera utrustningens status med funktionen ”check home”.

Låt din grind och garageport öppna automatiskt när du kommer hem.

Öppna bostaden för besökare via fjärrstyrning.

Med funktionen ”check home” behöver du aldrig oroa dig över huruvida du glömde stänga garageporten.